Mielőtt játszhatnál Miles Morales karakterével, előtte elolvashatod egy kalandját.A Marvel's Spider-Man: Miles Morales november 12-i megjelenése előtt megjelenik egy 288 oldalas előzményregény is, aminek a sztorija pont ott ér véget, ahol a játéké kezdődik – jelentette be a Marvel, a játékot gyártó Insomniac Games és a könyvet kiadó Titan Books. A történet a képességeit még csak éppen felfedező Milesról szól, aki némi kavarodás után szemben találja magát a törvénnyel, közben pedig a Keselyűtől is meg kell mentenie a várost.

A Wings of Fury című regény november 10-én jelenik meg és 16 dollárba, vagyis majdnem 5 ezer forintba kerül majd. Egyúttal azt is bejelentették, hogy a három cég közösen jövőre egy másik kötetet is kiad, ami gyakorlatilag egy képes könyv lesz a játék háttérmunkálatairól, konceptrajzokkal – írja az NME.

Friss

A világ 250 legjobb egyeteme között a Semmelweis

A Semmelweis Egyetem összesen 87 helyezést javított a tavalyi eredményeihez képest a Times Higher Education (THE) listáján. Ráadásul így Magyarországon a legjobb magyar felsőoktatási intézménye lett.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk