Meghan Markle és anyja

40 felett is gyerekkori becenevén szólítja anyja Meghan hercegnét

Meghan Markle ritkán árul el részleteket a magánéletéről, de műsorában most elmondott pár érdekességet.

Meghan – aki nemrég azt is elmondta, hogy örülne, ha a gyerekei színészi pályát választanák – sok új részletet árult el Archetypes nevű podcastjában, amiről a Marie Claire számolt be.

Ez is érdekelhet: Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

Vendégével, a színész Michaela J Rodriguezzel a becenevekről beszélgetve Meghan bevallotta, hogy édesanyja „virágnak" becézte gyerekként – és ugyan már 41 éves, még mindig imádja, ha így szólítják.

A műsorban Meghan célja az volt, hogy komfortzónán kívüli témákat érintsen vendégével, amivel nem túlzott: Meghan betekintést engedett az otthonába, és kiderült, hogy a társalgójukat egy gyerekkori barátnőjétől kapott grafika díszíti. Emellett elmondta, hogy a műsor előtt ellátogatott abba a Los Angeles-i középiskolába, ahova 12 és 17 éves kora között járt. Később rátértek a becenevekre is.

Gyerekként az ember kitalál beceneveket, de nem tudja, hogy ezek mekkora hatással vannak másokra, és hogyan ragadnak bele ebbe a becenévbe.

– mondta Michaela, amikor arról beszélgettek a műsorvezetővel, milyen hatással lehet egy becenév az emberre.

Anyukám Bumper (magyarul: lökhárító – a szerk.) néven hívott, amikor gyerek voltam, és még ma is sokszor kicsúszik neki a név, amivel nincs problémám.

Meghan ekkor árulta el a becenevét, Michaela pedig megkérdezte, hogy szereti-e még, mire Meghan azt válaszolta:

igen! Én egy 41 éves virág leszek, ez így van rendjén

Meghan egyébként nagyon közel áll édesanyjához, Doriához, aki részt vett a királyi esküvőn, és a palotába is beköltözött, amikor Archie megszületett. Sok királyi forrás szerint a karanténidőszak alatt is így tett.

Meghan azt is elmondta, hogy remek tanácsokat kapott tőle az esküvője után, aki szerinte „nagyon befolyásos és inspiráló nő". A tanács amúgy az volt, hogy ne adja fel az „aktivizmusát", miután férjhez ment.

Tudom, hogy az életed megváltozik, de kérlek, ne add fel az aktivizmusodat! Ne add fel, mert ez rengeteget jelent a nőknek és a lányoknak

– tanácsolta édesanyja.


A figyelmetekbe ajánljuk