Mint két tojás? Ezzel a színésznővel keverik össze folyamatosan Kate Winsletet

Mint két tojás? Ezzel a színésznővel keverik össze folyamatosan Kate Winsletet

Kate Winslet Hollywood egyik legnépszerűbb színésznője, aki remek alakításaival (Értelem és érzelem, Szabadság útjai, Titanic) örökre beírta magát a filmtörténet nagykönyvébe. Ám ennek ellenére mégis sokan összetévesztik egy másik sztárral.


Több évtizednyi munka és a rangos díjak hosszú listája ellenére az Oscar-díjas Kate Winsletet még mindig olykor összekeverik egy másik színésznővel. De mégis kivel? A szóban forgó sztár nem más mint Cate Blanchett derül ki a Marie Claire cikkéből.

Ez is érdekelhet: Traumatikus szereptől a kisvárosi nyomozóig – Kate Winslet, a dráma királynője

Sokszor előfordul, hogy összekevernek vele. Azt mondják, hogy imádtak az Elizabeth-ben, én pedig azt mondom, hogy köszönöm ez nagyon kedves. De vicces, hogy ő is megkapja ugyanezt. Őt is méltatják az Értelem és érzelem vagy a Titanic című filmben nyújtott alakításáért

– mesélte Winslet A rezsim című sorozat vörös szőnyeges premierjén, majd hozzátette viccelődve:

Hogy zavar-e? Ha Cate Blanchett-tel tévesztik össze az embert az szerintem egy hatalmas bók. Így tehát elfogadom.

A két színésznő egyébként nemrég újra együtt szerepelt a Graham Norton Show-ban, és nem meglepő módon szóba került a téma, Blanchett pedig megerősítette, hogy ő is tapasztalta ezt:

Mindig megkapom. Az emberek azt kérdezik, hogy te vagy az? Tényleg te vagy az? Erre én azt mondom: igen, azt hiszem. Aztán azt mondják: imádtalak a Titanicban. Hát ez ilyen.

A figyelmetekbe ajánljuk