Katalin hercegné.
Getty Images

Katalin hercegné sérülten jelent meg egy rendezvényen – mi történhetett?

A Katalinról szóló legapróbb hírek is lázba hozzák a királyi rajongókat, az pedig, hogy a hercegné keze nemrégiben megsérült, gyakorlatilag azonnal a címlapokra került.


Katalin a hét elején egy hivatalos programon vett részt a Forward Trust nevű program keretein belül. A kiabálást nehezen tűrő walesi hercegné azonban egy kötéssel a kezével jelent meg, ami kissé megijesztette a királyi rajongókat – írja a Marie Claire UK.

Rebecca English királyi szakértő azonban pontot tett az ügy végére.

Ez is érdekelhet: Vilmos és Katalin gyerekei nem ehetnek a szüleikkel − ez az oka

A walesi hercegnő ma a High Down börtönbe érkezett egy látogatásra a @ForwardTrust fővédnökeként, a jobb keze viszont be volt kötve. Úgy tűnik, a trambulinon játszva sérült meg otthon a gyerekeivel. A szóvivője, azt mondta, hogy egy kisebb sérülésről van szó, semmi komoly

– fejtette ki English.

A rajongók meglepően jól reagáltak az értesülésre, és megnyugodtak, hogy semmilyen komoly probléma nem merült fel, sőt, furcsa mód a trambulinos történet kifejezetten tetszett nekik.

Azt csinálja, amit az anyukáknak kellene csinálniuk... szórakozni a gyerekekkel!

– írta az egyik.

A Hello magazinnak később magát a hercegnét is sikerült megszólítania, aki mosolyogva mesélt az esetről.

A saját hibám volt. Én ugráltam a trambulinon. Semmilyen komoly probléma nincs, csak a biztonság kedvéért tettem fel a fáslit

– jegyezte meg a királyi szabályokra időnként fittyet hányó Katalin.

A figyelmetekbe ajánljuk