vilmos és katalin és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos
Getty Images

Feszültség a királyi családban? Katalin a gyerekei közötti rivalizálásról beszélt

Katalin hercegné egy interjúban a gyerekei közötti rivalizálásról beszélt, illetve arról, hogy ő maga miként reagál a különböző versenyszituációkra.


Harry tavaly megjelent memoárjában arról beszélt, hogy a folyamatos rivalizálás közte és a bátyja között teljesen megmérgezte a kapcsolatukat, ugyanis a fiatalabbik hercegnek évekig azzal a tudattal kellett együtt élnie, hogy ő csupán egy „tartalék”.

Sokan attól tartanak, hogy ugyanez a szituáció játszódik le Vilmos gyerekeinél is, mivel György herceg egy nap minden bizonnyal király lesz.

Ez is érdekelhet: Katalinék ki nem állhatják Harryéket, és ezt ki is mutatják – állítja a szakértő

Vilmos, Katalin és Anna hercegnő nemrégiben pont erről a témáról beszélgettek a korábbi angol rögbijátékos Mike Tindall The Good, The Bad and The Rugby című podcastjának egyik epizódjában.

Az adás során szóba került a királyi pár sporthoz, és magához a versenyszellemhez való viszonya is, a sokszor álnevet használó Katalin pedig elmondta, hogy abszolút hiányzik belőle a rivalizálásra való hajlam, Vilmossal még egy teniszmeccset sem képesek végigjátszani, ugyanis az egy idő után „mentális kihívássá válik kettejük között”.

Amikor azonban a gyerekekre terelődött a beszélgetés Katalin elmondta, hogy Györgyék esetében más a helyzet.

Azt hiszem, hogy mindannyiukban van egy kis versenyszellem. Ami érdekes, hogy nyilvánvalóan nagyon különböző temperamentummal rendelkeznek. És ahogy nőnek és kipróbálják a különböző sportokat – nyilván még nagyon fiatalok –, érdekes lesz látni, hogy ez a dolog hogyan fejlődik majd

– mondta Katalin.

A figyelmetekbe ajánljuk