katalin hercegné 2023-ban

Katalin hercegné megszegett egy fontos királyi szabályt

Katalin hercegné elrugaszkodott a királyi szabálykönyvtől egy nemrégiben tartott londoni királyi rendezvényen, ahol a Streets of Growth nevű ifjúsági intervenciós jótékonysági szervezetet látogatta meg.


Nem mindennap látjuk a királyi családtagokat idegenekkel szelfizni, ezért Katalin hercegné gesztusa, hogy ebben az esetben is hajlandó volt megkerülni a királyi protokollt, üdítő változást jelent. A hercegné a látogatás során az egyik dolgozóval pózolt, és igazán boldognak és lazának tűnt.

Ez is érdekelhet:Beatrix hercegnő megszegte a szabályokat nagyapja megemlékezésén

Ez az eset azonban nem rendkívüli, hiszen Vilmos herceg is már jó párszor eltekintett a szabályoktól.

A Streets of Growth egy brit székhelyű jótékonysági szervezet, amely az elszigeteltség, kizsákmányolás, erőszak és bűnözés által veszélyeztetett fiataloknak segít.

Getty Images

A jótékonysági szervezet elsősorban a 15 és 25 év közötti személyekkel foglalkozik, és létfontosságú közösségi munkát végez a fiatalokkal, ami közel áll a háromgyermekes Katalin szívéhez. A walesi hercegnét a Streets of Growth alapítója, Darren Way, valamint nyolc munkatárs fogadta a szervezet székhelyén, akik közül néhányan személyesen is részesültek a jótékonysági tevékenységből.

Olvasd el ezt is! Katalin még most is sokszor bizonytalanul érzi magát a királyi családban

A fiatalokat a viselkedésük alapján ítélik meg, de meg kell érteni a háttértörténetüket. Valószínűleg nem láttak vagy tapasztaltak még erős bizalmi kapcsolatokat életükben, ezért ez nagyon fontos

– nyilatkozta Katalin.

A walesi hercegének az elmúlt hetekben pedig sűrű napjai voltak, hiszen több királyi megjelenés mellett három gyermekére is vigyáznia kellett, miközben Vilmos New York-i királyi látogatáson tartózkodott.

A figyelmetekbe ajánljuk