Beatrix hercegnő

Beatrix hercegnő megszegte a szabályokat nagyapja megemlékezésén

A királyi család a hét elején, majdnem egy évvel a halála után, megemlékezést tartott szeretett Fülöp hercegükről. A világ minden tájáról érkeztek királyi családtagok, hogy leróják tiszteletüket, és természetesen mindannyian komor, visszafogott öltözékben jelentek meg. Kivéve Beatrix hercegnő?


Katalin hercegné fekete-fehér pöttyös ruhát viselt, míg a királynő egyedüliként zöldet. A család másik tagja, aki kitűnt az öltözékválasztásával, Beatrix hercegnő volt, aki megszegte a szabályokat, bár nagyon diszkrét módon.

Getty Images

Nonoo Lyons – egyébként Beatrix nevű – fekete kabátruháját viselte, valamint bársonycipőt és egy hozzá illő borítéktáskát.

A hercegnő egy bordó bársony virágos fejpántot is választott, amelyhez egy kis fátyol is tartozott, a HELLO! szerint itt tért el a hagyományoktól. A fehér menyasszonyi ruhákhoz hasonlóan az arcfátyol a temetéseken Viktória királynő idején jött divatba, bár a királyi családon belül hagyományosan csak az uralkodó temetésén viselik.

Fülöp herceg pedig nem volt uralkodó, és nem is ez volt a hivatalos temetése, mivel az nyilvánvalóan tavaly áprilisban már megtörtént, így Beatrixtól hivatalosan nem várták el, hogy viselje a kiegészítő.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk