jennifer aniston

A Jóbarátokon túl – 4 film az 55 éves Jennifer Anistontól, amit imádunk

Jennifer Anistont leginkább Rachel Green szerepében ismerhetjük a Jóbarátok című sorozatból, azonban megannyi szórakoztató vígjátékban láthattuk már a hosszú évek alatt. 55. születésnapja alkalmából pedig összegyűjtöttük a négy legjobb filmet, amit imádtunk tőle.


Marley meg én

Nem gyakran fordul elő, hogy egy Jennifer Aniston-film könnyekig hatja a nézőket, de a Marley meg én abszolút kivétel. Bár a filmnek megvannak a maga komikus pillanatai, végső soron egy megható történet arról, hogy egy kutya milyen hatással lehet a családjára – könnyek nélkül pedig szinte nem is lehet kibírni.

Aniston játssza Jennifer Grogan-t, az Owen Wilson által alakított John Grogan feleségét. A pár örökbe szeretne fogadni egy labrador retrievert. A tenyésztő az egyik kiskutyát feltűnően olcsón adja, végül rá esik a választásuk. Csak később derül ki, hogy nem véletlenül volt olyan olcsó. Marley egy telhetetlenül falánk, szófogadatlan, hiperaktív kutyus.

Ez is érdekelhet: Nem a Jóbarátokban eljátszott szerepére a legbüszkébb Jennifer Aniston

Családi üzelmek

A 2013-as év egyik legnépszerűbb vígjátéka minden bizonnyal a Családi üzelmek volt. A kisstílű díler, David Clark (Jason Sudeikis), hogy jóvá tegye hibáját kénytelen egy nagy drogszállítmányt átcsempészni Mexikóból, amihez egy igazán vicces tervet eszel ki. Megkéri szomszédjait, a sztriptíztáncos Rose-t (Jennifer Aniston), az esetlen Kennyt (Will Poulter) és a csavargó Caseyt (Emma Roberts), hogy játszák el, hogy ők egy család, a „teljesen átlagos" Millerék.

Útjuk során pedig megannyi vicces bonyodalomba keverednek.

Hivatali patkányok

Amikor már képtelen újabb agyzsibbasztó napot elviselni cégénél, Peter Gibbons (Ron Livingston), úgy dönt, kirúgatja magát. Peter a lazánál is lazábbra veszi a figurát, szexi új barátnőt (Jennifer Aniston) újít be magának, és hamarosan olyan mesterien kerüli a melót, hogy hirtelen a felső vezetésben találja magát.

Olvasd el ezt is! Kihagyhatatlan videó Jennifer Anistonnal és Matthew Perryvel

Jóravaló feleség

Justine (Jennifer Aniston) harmincas, férjes asszony, aki egy áruházban dolgozik és rettenetesen unja a házasságát. Férje, az infantilis Phil (John C. Reilly) leginkább drogos barátjával tölti az időt, ezért ő is kalandozni kezd. Új fiú érkezik a boltba, a hallgatag és titokzatos Tom Worther (Jake Gyllenhaal). Justine felfigyel a nála sokkal fiatalabb fiúra, és rövid idő alatt különös kapcsolat szövődik közöttük, igai lelkitársakká válnak.

A figyelmetekbe ajánljuk