jennifer aniston, rachel green, jóbarátok

Jennifer Aniston a Jóbarátok sorozatban

Jennifer Aniston több mint 20 év után is viseli a Jóbarátok szettjéből ellopott cipőjét

Karrierje során talán az egyik legmeghatározóbb szerepe volt Jennifer Anistonnak Rachel Green karaktere



Mint az a legutóbbi interjúból (is) kiderült, a szerep igen közel áll a színésznő szívéhez. Olyannyira, hogy 20 évvel a sorozat debütálása után is van egy olyan ruhadarab a sorozat jelmeztárából, amit Jennifer Aniston még mindig előszeretettel visel – számol be róla a Bustle.

A színésznő nemrég az őszi Women’s Fashion kiadványról beszélt Wall Street Journalnek, ahol elárulta, nemcsak megtartotta, de még máig viseli Rachel Green piros loafer típusú cipőjét. Egyébként az ikonikus cipőt már egy 2019-es interjúban is megemlítette, ekkor elmondta: hazavitt „egy csodálatos pár kockaorrú loafert a Joan & Davidtől”.

Ez is tetszhet: Nem a Jóbarátokban eljátszott szerepére a legbüszkébb Jennifer Aniston

Női loafer cipő, illusztráció.

Shutterstock

Az igazi rajongók viszont jól tudják, a piros cipő nem az egyetlen ruhadarab, melyet „lenyúlt” a színésznő. Aniston még korábban felfedte, egyik kollegájának, a Monicát játszó Courteney Coxnak ruhatárából is meglovasított egy ruhát. A fekete virágmintás ruhát Monica a 8. évad, a Nem jön a baba című epizódban viselte.

Ne hagyd ki! Jóbarátok-beli karakterét idézte meg Courtney Cox nagy visszahangot kiváltó akciójával

Egyébként a színésznők (a Phoebet játszó Lisa Kudrow kivételével) a 10 évados sorozat alatt maguk válogatták ki a karakterek ruháit.

Amikor bementünk az öltözőbe, mindig egy ruhaállvány várt minket. Court és én azzal kezdtük a napot, hogy kiválasztottuk, melyik outfitben szeretnénk aznap játszani. Felvettük a ruhákat, szóval gyakorlatilag saját magunkat öltöztettük.

– mondta el Aniston.

Bár a színésznőnek sikerült szert tennie Monica ruhájára, van egy darab, amit megbánt, hogy nem vitt haza. Ez pedig a Maharishi nadrág volt:

Emlékeztek arra a nadrágra, aminek a hátuljára egy sárkány volt hímezve?

A figyelmetekbe ajánljuk