Courtney Cox a Hall of Fame-en kapott csillagával
Fotó: Leon Bennett/Getty Images

Jóbarátok-beli karakterét idézte meg Courtney Cox nagy visszahangot kiváltó akciójával

Courteney Coxnak elege van abból, hogy az emberek nem tisztelik a csillagát a Hollywood Walk of Fame-en.


A színésznő nemrég viccesen megidézte a Jóbarátok-beli karakterét, Monica Gellert. Instagramra posztolt egy videót, amin az látható, ahogy az emberek a nemrég megszerzett csillagán sétálgatnak, sőt, még a cipőjüket is beletörlik. Courteney ezt nem tűrve kijön egy boltból, tisztítószert fúj a csillagra, és elkezdi takarítani.

Ez is érdekelhet: Courteney Cox újrajátszotta a Jóbarátok hálaadásos jelenetét

Közben elkeseredetten kiabál a rajta sétáló embereknek, hogy legalább megkerülhették volna, majd nekilát, hogy híres barátai, Laura Dern, Jennifer Aniston és Reese Witherspoon csillagait is megtisztítsa.

Reese maga is kommentálta:

Köszi, hogy tisztán tartasz minket, Court!!!

Jóbarátok-beli kolléganője, Lisa Kudrow hozzátette:

Ez a legjobb dolog valaha!

Egy rajongó pedig viccesen viccelődött, hogy „nem csak az egészségügyi osztály tiszta, Monica is tiszta."

Ha tovább olvasnál: Courteney Cox megríkatta a Jóbarátok-rajongókat

Minden Jóbarátok-rajongó tudja, hogy Monica arról volt ismert, hogy imádott takarítani, így ez a gag-videó különösen találó − de úgy tűnik, Courteney-nek a való életben is több közös vonása van Monicával, mint azt gondoltuk volna.

Ezzel a videóval egyúttal népszerűsíti vadonatúj otthoni tisztítószereket gyártó termékcsaládját is, amelynek a neve Homecourt. A márka mindenféle finom illatú árut tartalmaz, a mosogatószertől a gyertyákig, a szobai dezodortól a kézkrémig − és persze a Court által használt felülettisztítót, amivel a sztárok csillagát takarította.

A termékcsalád minden egyes terméke fenntartható, növényi eredetű és újrahasznosított összetevők felhasználásával készül, mentes a bőrödnek és a bolygónak ártó durva vegyi anyagoktól, és 100 százalékban újrahasznosított a csomagolása is.

Courteney még februárban kapta meg a csillagot Los Angeles híres utcáján, Laura Dern, Lisa Kudrow és Jennifer Aniston társaságában.

Forrás: Marie Claire

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk