Jennifer Aniston
Getty Images

Nem a Jóbarátokban eljátszott szerepére a legbüszkébb Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a ’90-es évek második fele óta Hollywood egyik legfényesebb és legismertebb sztárjaként tartják számon, köszönhetően elsődlegesen a Jóbarátok című kultsorozatnak. Sokaknak talán a Családi üzelmek vagy a Kellékfeleség jut eszébe mint legikonikusabb moziszerepei. A színésznő azonban nemrégiben megosztotta, hogy melyik szerepére emlékszik vissza a legbüszkébben. Sokaknak meglepetést okozhat a válasza.



Egy 2014-es interjújában JenniferAniston elárulta, hogy különösen büszke a durva és nyíltan flörtölő fogorvos, Dr. Julia Harris karakterére, akit a 2011-ben megjelent Förtelmes főnökök című vígjátékban formált meg.

Förtelmes főnökök előzetes

Aniston 2011-ben úgy jellemezte Dr. Julia karakterét, mint ami nagyban eltért néhány korábbi nagyvásznas alakításától, és éppen ezért vállalta el egyből a szerepet.

Ez is érdekes lehet számodra: A keresztapa Al Pacino nélkül? 7 színész, aki majdnem lecsúszott élete legnagyobb szerepéről

Abban a pillanatban, amikor az ajtóm előtt hevert a forgatókönyv, és elolvastam az első jelenetét, már akkor alig vártam, hogy eljátsszhassam

– árulta el az amerikai színésznő.

A Bustle írása szerint a színésznő egy 2021-ben adott interjújában egy másik kultikus alkotásban vállalt munkájára emlékezett vissza.

Ezt is olvasd el! Napindító gondolat Jennifer Anistontól

Ez nem más, mint az 1999-es Office Space, magyar címén Hivatali patkányok, amelyet ő maga is kultikus klasszikusnak nevezett. Emellett azt is elárulta, miszerint tartott az itteni karakterének eljátszásától. Félt, hogy mindez beskatulyázza és tönkreteszi az akkor már felfelé ívelő karrierjét. Ennek azonban már bő 25 éve és a színésznő karrierje azóta is töretlen tudott maradni.

Hivatali patkányok (1999) előzetes

A figyelmetekbe ajánljuk