jennifer aniston és adam sandler
Netflix

Hamarosan érkezik Jennifer Aniston Netflix-rekorder filmjének folytatása

A Netflix Gyagyás gyilkosság ( Murder Mystery) 2 című filmje Jeremy Garelicket szerződteti rendezőnek, és várhatóan Adam Sandlert és Jennifer Anistont is viszont láthatjuk a folytatásban.


Az Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével készült Gyagyás gyilkosság egyike a Sandler által gyártott filmeknek, amelyek kizárólag a Netflixen érhetőek el. A Clue-hoz és a Törbe ejtvéhez hasonlóan a rejtélyek középpontjában álló film 2019 júniusában jelent meg, és streaming-rekordot állított fel a Netflix eredeti filmjei között.

Kyle Newacheck által rendezett alkotás Nick (Sandler) és Audrey (Aniston) házaspár életét követi nyomon, akiknek szenvedélyét és romantikáját elcsépelt beszélgetések és a kiszámíthatóság váltotta fel. A pár megpróbálja újra fellobbantani a szikrát a házasságukban, ezért kirándulni indulnak, de hirtelen egy rejtélyes gyilkossági ügyben találják magukat egy milliárdos jachtján.

A James Vanderbilt által írt film három nap alatt csaknem 31 millió megtekintést ért el. Csupán néhány hónappal a megjelenése után pedig megígérték, hogy érkezni fog folytatás, most pedig úgy tűnik, Sandler és Aniston hivatalosan is visszatér egy újabb gyilkossági üggyel, amit azonnal meg kell oldaniuk.

A film előkészületei már elkezdődtek, a forgatás pedig várhatóan még idén ősszel elkezdődik Párizsban és a Karib-tengeren.

(Screenrant)

A figyelmetekbe ajánljuk