whitney houston
Hosszú keresgélés után a Star Wars-filmek egyik szereplője játszhatja el a legendás énekesnőt az I Wanna Dance With Somebody című filmben.


A Sony életrajzi filmet készít Whitney Houstonról I Wanna Dance With Somebody címmel. A Freddie Mercuryról szóló Bohém rapszódia forgatókönyvírója, Anthony McCarten dolgozik a projekten jelenleg, kiegészülve Stella Meghie-vel, a The Photograph író-rendezőjével. Persze a legfontosabb a megfelelő színész megtalálása volt az énekesnő megformálására. A stúdió az egész világon kereste a megfelelő embert egészen mostanáig. Naomi Ackie személyében ugyanis megtalálta a Whitney Houstonát.

Ackie brit színésznő, akit a legtöbben valószínűleg a legutóbbi Star Wars-filmben, a Skywalker korában láttak, ő játszotta Jannaht. De találkozhattak vele az olvasók a Netflixen is, ahol az A ki***tt világ vége című sorozat Bonnie-ja volt, amiért egy BAFTÁval is jutalmazta őt a Brit Filmakadémia legjobb mellékszerplőként. De a független szerzői filmek szerelmesei találkozhattak vele a Florence Pugh-ot a siker felé elindító Lady Macbeth-ben is vele.

2022-ben megnézhetjük majd, mennyire vált be Whitney Houstonként. Addig is vigasztalódhatunk az Aretha Franklin-filmmel, ami január helyett ugyan csak augusztusban érkezik a koronavírus-járványnak köszönhetően, de legalább 2021-ben.

(Forrás: Billboard)

A figyelmetekbe ajánljuk