Tudtad, hogy az I Will Always Love You eredetileg egy Dolly Parton szám feldolgozása?
Mi ugyan már egyszer beszámoltunk róla, legtöbben mégis Whitney Houston dalként ismerik az I Will Always Love Yout. A dal először 1982-ben vezette a slágerlistákat, aztán Houston rögzített egy újabb verziót a Több, mint testőr című film betétdalaként is felénekelte, ami ismét meghódította az Egyesült Államokat. Olyannyira összeforrott a dal vele, hogy legtöbben nem is tudják, hogy a dal egy feldolgozás. Az eredeti verzióját Dolly Parton írta és énekelte szólókarrierje elején.

Most Graham Norton műsorának vendégeként elmesélte, mi volt az első reakciója, amikor meghallotta a dalt Houston feldolgozásában.

Megkérdeztek, hogy használhatják-e, de teljesen megfeledkeztem már róla addigra, amíg kijött. Aztán egyszer vezettem hazafele és felcsendült a rádióban. Ismerős volt, de nem nem volt rám igazán nagy hatással, mert a beszélős rész volt az elején. Aztán hirtelen jött a refrén, nekem meg félre kellett húzódnom, hogy meg tudjam hallgatni.

Parton úgy érezte, Houston sokkal jobbá tette a számát, számolt be róla az Independent.

Hallani ennyire jól feldolgozva életem egyik legerősebb élménye volt, annyira gyönyörű és grandiózus volt az előadásában. Sokkal többet kihozott a dalból, mint amennyi eredetileg benne volt. Csodás volt hallgatni dalszerzőként. Nem hiszem, hogy lesz valaha ehhez fogható élményben részem.

Friss

Egy új eszköz pillanatok alatt kimutatja, ha bőrrákunk van

Újabb forradalmi eszköz a rák elleni küzdelemben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk