Beyoncé új vizuális albuma igazi sztárparádé lesz

Beyoncé új vizuális albuma igazi sztárparádé lesz

Előzetes érkezett Beyoncé legújabb vizuális albumához, amiben többek között Oscar-díjas színésznő is szerepelni fog. Több országban forgatták és a Disney+-ra érkezik még ebben a hónapban a film, ami egyben egy új album is lesz, akárcsak a BEYONCÉ és a Lemonade esetében.


Beyoncé következő albuma is vizuális album lesz, akárcsak az előző kettő, ráadásul a Lemonade mintájára ő lesz a projekt írója, rendezője és vezető producere is, kiegészülve társrendezőkkel. Egy előzetes is érkezett a projekthez, amiben Beyoncé mellett láthatjuk Jay-Z-t, Kelly Rowlandet, Naomi Campbellt, az Oscar-díjas Lupita Nyong'ot, de fel fog tűnni a filmben Pharrell Williams is.

The Walt Disney Company

A Black Is King július 31-én debütál a Disney+ streamingszolgáltatón, a film New Yorkban, Los Angelesben, Afrika nyugati és déli részein, továbbá Belgiumban forgott – írja a Disney sajtóközleménye alapján a Pitchfork.

Beyoncé BLACK PARADE (Official Audio)www.youtube.com

Június 19-én, az amerikai rabszolgaság felszámolásának emléknapján Beyoncé egy új dalt is kiadott Black Parade címmel, valószínűleg ez már az albumról van, bár ez még nem tisztázott.

Beyoncé és a Disney egymásra talált

Ez már a sokadik együttműködése Beyoncénak a Disney-vel, az első az élőszereplős Oroszlánkirály volt, amihez Nala hangját szolgáltatta az énekesnő, emellett egy lemezt írt a filmhez bónuszként, később pedig egy dokumentumfilmet is kiadtak a lemez készüléséről.

Előző két vizuális albuma az HBO-n debütált, míg a Coachella fesztiválon készült koncertfilmje, a szintén általa rendezett Beyoncé: Homecomingot a Netflixen mutatták be, így lassan nem találunk olyan streamingszolgáltatást, ahol ne találkoznánk Beyoncé tartalmaival.

A figyelmetekbe ajánljuk