jennifer aniston
J. Delvalle/NBCU Photo Bank/NBCUniversal/Getty Images

Mi imádtuk, Jennifer Aniston viszont néha kifejezetten utálta a Rachel-frizurát

Amit a legtöbben imádtunk, ő azt rengetegszer kínszenvedésnek élte meg.A múlt héten mutatta be Jennifer Aniston egy Instagram-posztban új szépségápolási termékcsaládját, a LolaVie-t, amelyben ikonikus hajkoronáját helyezte a középpontba.

Miért a LolaVie?

A név személyes jelentőséggel bír Aniston számára. Bár a Jóbarátok sztárját néhány közeli barátja Lolának becézi, a Lola név egy teljes életmód-megközelítést is jelent, a francia vie szó pedig életet jelent.

A színésznő terméke egy detangler termék ( hajkibontó) amely olyan, mint egy jó barát, akit mindennap felhívsz: mindig támogat és azt szeretné, ha idővel erősebbé válnál. A könnyű spray-t úgy alkották meg, hogy segítsen kibogozni a szálakat, kisimítsa a csomókat, fokozza a fényt, és hővédő legyen.

A termék mindezek mellett parabénmentes, szilikonmentes, szulfátmentes, ftalátmentes, gluténmentes, vegán...és persze nem tesztelték állatokon.

Aniston elárulta, hogy saját nehezen kezelhető haja inspirálta a termékek elkészítésében, és különösen az, amely egykoron a 90-es években a nők és fodrászok ezreit inspirálta: a legendás Rachel-frizura.

Az évek során hol szerettem, hol nem. Ezen a ponton az ember csak hátradől és értékeli egy olyan egyszerű dolog történetét, mint egy hajvágás. Húszonegynéhány évvel ezelőtt belöktek Chris McMillan székébe, és így szólt: »Mit fogunk veled csinálni?« Aztán egyszerűen csak levágta a hajamat, és meg is megvoltunk"

– kezdte egy interjúban.

Ezt megelőzően soha nem volt olyan frizurám, amit megdicsértek volna. Imádtam, amikor Chris megformázta.

Azonban saját magának elkészíteni közel sem volt olyan könnyű, mint amilyennek elképzelte. Egyenes kínszenvedésnek élte meg, s ekkor kezdődött a se veled se nélküled kapcsolata a frizurájával. S ez vezetett odáig, hogy nők millióinak segítsen, akiknek nehezen kezelhető hajuk van.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk