Harry herceg egy mikrofonba beszél.
Getty Images

Egy szakérő szerint Harry herceg visszatérhet az Egyesült Királyságba egy új szerep kedvéért

Harry herceg 2020-ban kilépett a királyi családból, hátrahagyva királyi kötelességeit, hogy feleségével, Meghan Markle-lel új életet kezdjen Amerikában.


Egyes állítások ellenére azonban visszatérhet az Egyesült Királyságba, mert hiányoznak neki a rokonok. Egy másik verzió szerint pedig 50-50 százalékban kellene megosztania az idejét London és az Egyesült Államok között, ami távkapcsolatot eredményezhet Meghannal, illetve a gyermekeivel.

A napokban tovább sűrűsödtek a szálak, mivel Harry egykori rendvédelmi tisztje azt állította, hogy Harry visszatérhet Londonba egy új feladatra, amikor apja, Károly herceg király lesz.

Ken Wharfe, aki Harry herceg, Vilmos herceg, valamint néhai édesanyjuk, Diána hercegné rendőri védelmezőjeként dolgozott, úgy véli, Harry nem marad örökre Kaliforniában.

Az egykori tisztet Mirror Mentsétek meg a királynőt, Diánát című podcastjában kérdezték arról, hogy Harry visszaköltözik-e a tengeren túlra. A Mirror podcastjában Wharf ezt mondta:

Én személy szerint úgy gondolom, hogy igen, és ezt tényleg a zsigeri reakciókra alapozom. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy örökké Kaliforniában éljenek tovább. Számomra világos, hogy Harry nem csupán egy hal a tengerből – úgy értem, hogy jótékonysági munkába kezd, és vannak ezek a kötődései a Netflixhez és más cégekhez, de hogy ezek hol fognak kikötni, azt nem tudjuk.
Az az érzésem, hogy akár Meghannal, akár nélküle visszatérhet egy új szerepkörbe – őszintén szólva semmi biztosat nem tudok. De hogy válaszoljak a kérdésedre, úgy gondolom, hogy valamilyen formában vissza fog térni, az apja monarchia leépítésére vonatkozó tervének részeként, mert a következő évtizedben ez meg fog történni

– folytatta Wharf.

Harry azonban idén mindössze kétszer tért haza az Egyesült Királyságba: egyszer azért, hogy meglátogassa nagymamáját, a királynőt, illetve, hogy az Invictus Játékok előtt a biztonságáról érdeklődjön, valamint a júniusi platina jubileumi ünnepségek alkalmából utazott vissza Londonba.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk