eufória rue zendaya
HBO

Négy kérdés, amit mind feltettünk magunknak az Eufória évadzáróját követően

Az Eufória második évadának záróepizódja vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből. Míg egyesek szerint elhozta a mindent elsöprő sorozatkatarzist, mások élesen kritizálták a nyolcadik epizód lassú folyását, és egyenesen unalmasnak, összecsapottnak nevezik. Egy viszont biztos. Akár tetszett, akár nem, rengeteg kérdés felmerül mindenkiben attől függetlenül, hogy melyik oldalra tette le a voksát.


Milyen állapotban van Fezco?

IMDB

A tinilányok kedvencét az utolsó pillanatban találat éri, amikor Ashtray véletlenül hasba lövi. De pontosan nem tudhatjuk, hogy mennyire súlyos az állapota. Fez utolsó jelenetében láthatjuk, amint a rendőrség kirángatja az otthonából. Épp ezért nem tűnik valószínűnek, hogy Angus Cloud karaktere meghal. A legjobb forgatókönyv szerint előbb kórházba szállítják, mielőtt szembesülne tettei következményeivel, azonban, hogy ezután mi lesz, az csak a beígért harmadik évadból derül ki.

Laurie börtönbe kerül?

IMDB

Faye megpróbálta Laurie-ra kenni a hírhedt drogdíler, Mouse halálát, amikor észrevette, hogy a rendőrség valószínűleg lehallgatja őt Custert a mobiltelefonján keresztül. Azzal vádolta a volt barátját, hogy megpróbálja eltussolni a Laurie által elkövetett gyilkosságot. Custert azonban másodpercekkel később Ashtray megölte, így nem világos, hogy állításai Laurie letartóztatásához vezetnek-e vagy sem.

Hol a bőrönd?

IMDB

A harmadik epizódban Laurie egy bőröndöt adott Rue-nak, amelyben 10 ezer dollár értékű kábítószer lapult. A 17 éves erősen drogfüggő lánynak ezt kellett volna nyereséggel eladnia. Az ötödik részben azonban megtudjuk, hogy az anyukája, Leslie megtalálta a bőröndöt, és lehúzta a nagy mennyiségű drogot a vécén. Rue ekkor pánikba esett, lopott, rendőrök üldözték, de végül sikeresen odaért Laurie otthonához egy vacak 1000 dolláros ékszerrel és 2000 dollárral készpénzzel. Az asszony azonban ekkor közölte Rue-val, hogy kizárólag készpénzben kell fizetnie. Laurie ekkor tett egy hátborzongató megjegyzést is, arra utalva, hogy Rue akár prostitúcióhoz is fordulhatna, hogy megszerezze a szükséges pénzt. A sorozat végén azonban nem esik szó sem drogbárónőről, sem pedig a bőröndről. Lesz mit kibogózni a harmadik évadban.

Pontosan mit is tartalmaz Nate pendrive-ja?

IMDB

Nate nem szeretett volna semmit, csupán bosszút állni az apján. Feltehetőleg mindenki azt hitte, hogy le akarja lőni Calt, de aztán visszatette a zsebébe a fegyvert, és helyette egy apró, piros pendrive-ot kapott elő.

Ez minden.

– mondta Nate, miközben megérkeztek a rendőrök, hogy letartóztassák az apját.

De pontosan milyen fájlokat tartalmaz a pendrive? Mivel tudjuk, hogy Cal apja fiatalkorúakkal szexelt, amikről felvételeket is készített kézen fekvő lenne a gyermekpornográfia vádjára gondolni. De mi van akkor, ha Nate valami teljesen más üggyel próbálja lecsukatni az apját, amiről mi még nem tudunk.

A figyelmetekbe ajánljuk