Zendaya az Eufória című sorozatban.
HBO

Rekordnézettséggel nyitott az Eufória második évada

Az HBO közölte, hogy az Euphoria 2. évadjának premierje 2,4 millió nézőt vonzott vasárnap este. Vállalat szerint ez a legerősebb digitális premier HBO Max történetében.

A HBO szerint a Sam Levinson által készített sorozat második évadjának debütálása több mint kilencszer magasabb nézettséget ért el, mint az első szezon premierje 2019-ben. Az HBO nem közölt nézettségi adatokat az Euphoria tegnap esti lineáris adására vonatkozóan, de egyes források szerint ez a szám 577 000 néző volt, az ismétlést is beleértve majdnem 1 millióan tekintették meg a széria nyitóepizódját.

A 2. évad premierje volt az első számú produkció az HBO Max-on vasárnap, mondta a csatorna, ezt az állítást támasztja alá a tegnap esti tweet-áradat, amely arról számolt be, hogy az HBO Max alkalmazás összeomlott este 9 óra körül, amikor az epizód elérhetővé vált.

Az Euphoria – amelyet Levinson az azonos című izraeli sorozat alapján készített, írt, rendezett, emellett az executive producere is – az East Highland nevű város lakói életére összpontosít, ahol a 17 éves Rue-nak (Zendaya) reményt kell találnia, miközben a szerelem, a veszteség és a függőség nyomása között kell egyensúlyoznia.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk