A cég neve a sorozat két főszereplőjének nevéből lett összegyúrva.


Az A24 a legmenőbb függetlenfilmes cég jelenleg, hasonló a kulturális hatása, mint anno a Miramaxé volt a csúcson. Olyan Oscar-díjas drámákat láthattunk a logójukkal ellátva, mint a Holdfény, továbbá olyan bevállalós, fura filmeket is, mint a Spring Breakers, vagy éppen az instant horrorklasszikus Örökség és Fehér éjszakák.

Ők állnak az HBO sikersorozata, az Eufória mögött is, ami pedig a divattrendekre volt különösen nagy hatással, kiemelten a sorozatban látott extravagáns és kreatív sminkek miatt. A TikTokon tucatszámra találjuk a széria által inspirált sminkeket, az epizódokban látott dolgok reprodukcióit. Szóval a cég úgy döntött, meglovagolja ezt az egészet.

Úgyhogy új sminkcégével az A24 már a szépségiparban is nyomul, várhatóan a filmjeikhez és sorozataikhoz kapcsolt termékeikkel. Erre utal az új márka neve is, ami a Rules Beauty. Rules az Eufória két főszereplőjének, Rue-nak és Julesnak a nevéből van összegyúrva. Szóval a sorozat rajongói készíthetik a pénztárcáikat. Mi a magunk részéről várunk a Spring Breakers inspirálta kimosható neon hajfestékekig.

(Forrás: Dazed)


Friss

Youtube/BROAD Group

Egy nap alatt felhúztak egy tízemeletes épületet Kínában

Az új technológiának köszönhetően pillanatokon belül megépülhet hasonló épület a világ bármely pontján.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk