Mesélt is a forgatásról, aminek egy része Kijevben, egy része pedig New Yorkban zajlott.


Mostanában el vagyunk kényeztetve Rév Marcell-mozgóképpel. Decemberben és januárban kijött egy-egy Eufória extra epizód, amit a magyar operatőr fényképezett, február eleje óta pedig már a Netflixen is fent van a Malcolm és Marie Zendaya és John David Washington főszereplésével, aminek képeit szintén neki köszönhetjük.

Most pedig még az új Dia Lipa-klipet is ő fényképezte. Pontosabban a nagyobb részét. Rév a Filmklub Podcast vendégeként elmesélte, hogy külön forgatták az arcközeliket és a klip többi részét. Előbbi New Yorkban lett leforgatva egy délután alatt, a maradék pedig Kijevben forgott az énekesnő nélkül egy dublőr részvételével két napon keresztül. Rév az utóbbin dolgozott, szóval személyesen nem találkozott az énekesnővel.


Friss

Billie Eilish dühös volt, hogy a hírnév mennyire megváltoztatta az életét

Billie Eilish legújabb stúdióalbuma, a Happier Than Ever megjelenése előtt beszélt arról, hogy rendkívül fiatal volt, amikor már az egész világ ismerte a nevét, és hogy ez milyen nehézségeket okozott neki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Diszkóalbummal rukkol elő a Foo Fighters

A zenekar új lemeze jövő hónapban érkezik, amellyel a Bee Gees előtt tiszteleg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk