euforia

A cég neve a sorozat két főszereplőjének nevéből lett összegyúrva.


Az A24 a legmenőbb függetlenfilmes cég jelenleg, hasonló a kulturális hatása, mint anno a Miramaxé volt a csúcson. Olyan Oscar-díjas drámákat láthattunk a logójukkal ellátva, mint a Holdfény, továbbá olyan bevállalós, fura filmeket is, mint a Spring Breakers, vagy éppen az instant horrorklasszikus Örökség és Fehér éjszakák.

Ők állnak az HBO sikersorozata, az Eufória mögött is, ami pedig a divattrendekre volt különösen nagy hatással, kiemelten a sorozatban látott extravagáns és kreatív sminkek miatt. A TikTokon tucatszámra találjuk a széria által inspirált sminkeket, az epizódokban látott dolgok reprodukcióit. Szóval a cég úgy döntött, meglovagolja ezt az egészet.

Úgyhogy új sminkcégével az A24 már a szépségiparban is nyomul, várhatóan a filmjeikhez és sorozataikhoz kapcsolt termékeikkel. Erre utal az új márka neve is, ami a Rules Beauty. Rules az Eufória két főszereplőjének, Rue-nak és Julesnak a nevéből van összegyúrva. Szóval a sorozat rajongói készíthetik a pénztárcáikat. Mi a magunk részéről várunk a Spring Breakers inspirálta kimosható neon hajfestékekig.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk