Négy őrületes Eufória-teória, amelyekről lehet még nem hallottál

Négy őrületes Eufória-teória, amelyekről lehet még nem hallottál

A megrögzött Eufória-rajongók a Redditen próbálják megfejteni a hétfőről hétfőre érkező nyomasztó eseményeket és azok miértjeit – olykor néhány elmélet annyira fantáziadús, hogy a legnagyobb fanok örömmel kapaszkodnak beléjük.


Nate, Maddy, DVD

IMDB

Az új szerelmi háromszög Nate, Maddy és Cassie között talán az idei évad legizgalmasabb szála. Nate továbbra is kiszámíthatatlan karakter: lehet, hogy valóban szereti vagy szerette Maddy-t, de az is előfordulhat, hogy csupán hátsó szándékai miatt próbál kibékülni a lánnyal. Történetesen azért, hogy visszaszerezze azt a sokszor emlegetett DVD-t. Ezt azonban nem akarja elmondani Cassie-nek, hiszen szégyelli, amit az apja tett, így viszont Cassie tényleg azt hiszi, hogy Nate a másik lányt szereti, aminek hamarosan beláthatatlan következményei lesznek.

Rue csak Jules fejében létezik

IMDB

Az egyik legőrültebb elmélet szerint Rue nem is létezik, vagy már elhunyt – narrátorként viszont folytatja a történetet. Sok rajongó szerint ennek lenne értelme, hiszen Rue azért létezhet Jules fejében, hogy emlékeztesse őt a saját anyjának függőségére és arra, hogy képtelen volt szeretni őt. A teória kitalálói szerint Rue lehet egyfajta mumus is: egy sötét belső hang, ami lehúzza az embert.

Hol a harmadik testvér?

IMDB

Az egyik legnagyobb vita a rajongók között a Jacobs családi portréján szereplő titokzatos kisfiú körül folyik. Míg a vadabbnál vadabb elméletek szerint a gyerek nem más, mint Ashtray, mások szerint valamilyen súlyos tragédiának kellett történnie a múltban, ami egyébként is megmagyarázná, hogy miért ilyan diszharmónikus a Jacobs család.

Laurie-nak titkos terve van Rue-val

IMDB

Rue már jó néhány szörnyű döntést hozott a múltban, és továbbra is állandóan hibázik, és potenciális veszélynek teszi ki magát, illetve másokat. Bár úgy véli, hogy az egyik legjobb lépést tette azzal, hogy Laurie-val együttműködve táplálja a saját függőségét, ez bajba sodorhatja őt, a családját vagy akár Fezt.

Laurie nyugodt, csendes nőnek tűnhet, de valószínűleg többről van szó, tekintve, hogy egy rendkívül veszélyes üzletben dolgozik. A rajongók szerint az asszony tudja jól, hogy Rue még mindig nem jött le a szerről, de Laurie elég régóta ismeri ezt a biszniszt ahhoz, hogy tudja, nem igazán kifizetődő nehéz drogfogyasztókat dílerekké avanzsálni. Pláne nem küldi el az ember őket egy több ezer dollár értékű, droggal teli bőrönddel a kezükben, arra számítva, hogy majd jól végzik a munkájukat. De még nem tudni, hogy ebben a fázisban mik a tervei a csendes „keresztanyának".

A figyelmetekbe ajánljuk