Eufória

Eufória

Eufória: soha nem nyitott még ilyen jól egyetlen HBO-sorozat sem

Az hagyján, hogy a nyitóepizód rekordot döntött, de az új évad második epizódját még az előzőnél is többen nézték!


Az Eufória a számok alapján az a sorozat most, amiről mindenki beszél. A második évad nyitóepizódjához képest a második növelni tudta a nézettséget. Úgy túnik, a sorozatnak van egy olyan hatása most, hogy sokan úgy érzik, kimaradnak a közös beszélgetésekből, amennyiben nem nézik ők is. Míg a nyítóepizódot 2,4 millióan nézték mind az HBO, mind az HBO Max számit egybevéve, addig a folytatásra már 2,6 millió néző volt kíváncsi ugyanannyi idő alatt.

Már az előző epizód is rekordnak számított, ugyanis ez volt a legjobban nyitó sorozatepizód valaha az HBO Maxon. Azóta egyébként az évadpremier már 8,3 millió nézőnél tart egyébként minden HBO platformot együtt véve. Ugyanennyi idő alatt az Eufória legelső epizódja 2019-ben 3,3 millió nézőnél tartott, szóval a tendencia alapján egyre többen és többen nézik, ha ilyen ütemben halad, akkor simán A sorozat lehet, ami minden társaságban megkerülhetetlen lesz, mint mondjuk a Trónok harca.

Apropó Trónok harca, az HBO jelentései szerint vasárnap több reakciót váltott ki a legutóbbi epizód, mint bármelyik epizódja a csatorna sárkányos sorozatának. 8,3 millió interakciót mértek vasárnap a különböző közösségimédás felületeken, vasárnap elsőszámú beszédtémája volt. Emellett Twitteren is erről beszélt a legtöbb ember aznap. Lassan tényleg mindenki erről beszél, ideje pótolnod, ha kimaradtál!

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk