az office szereplőgárdája

Eredetileg Mátrixos lett volna az Office fináléja

Le is forgatták, de végül ki kellett vágni a teljes jelenetet az Office utolsó epizódjából.A Kevint játszó Brian Baumgartnernek van egy An Oral History of The Office című sorozata, amiben az Office forgatásáról mesél. A legújabb epizódjában elárulta, hogy eredetileg egy Mátrix-szálat is terveztek a sorozat legutolsó epizódjába, le is forgatták azt, de végül idő hiányában ki kellett vágniuk jelenetet – írja az Independent.

Részletesen elmesélte, mi lett volna a részben eredetileg.

A finálé forgatókönyvében volt még egy utolsó tréfa Dwight kárára, amiben elhitették vele, hogy a Mátrixban van, Hank pedig Morpheus testvére, Dorpheus. Volt benne egy folyamatosan Michael irodájába sétáló macska, amiről Pam elárulta a kamerába, hogy hat hónapig tanították rá az állatot. A nagydarab biztonsági őrnek az ikertestvéréről pedig elhitették Dwighttal, hogy hiba a virtuális valóságunkban. Aztán meg természetesen választania kellett volna a piros és a kék pirula között.

– mondta Baumgart, aki azt is hozztette, reménykedik benne, hogy talán egy évforduló alkalmával a közönség is megnézheti a kivágott jelenetet.

A figyelmetekbe ajánljuk