Egy srác elképzelte, hogy milyen lenne Will Smith kultszitkomja, a Kaliforniába jöttem, ha komoly drámasorozat lenne. Will Smith megvette az ötletet, s meg is valósítja.Morgan Cooper még 2019 márciusában töltötte fel YouTube-ra Bel-Air címmel az általa forgatott kamuelőzetest, amiben a Kaliforniába jöttemet sötét drámaként gondolta újra. A videó hatalmas sikert aratott az interneten, még maga Smith is kifejezte rajongását iránta egy videóban.

Olyannyira tetszett a sztárnak, hogy Westbrook Studios nevű produkciós cége az eredeti széria jogait tulajdonló Universal Televisionnel közösen egy egész sorozatot fejleszt belőle, aminek Cooper lesz az egyik vezető írója és producere. Munkáját Chris Collins segíti, aki korábban a Drót és Az ember a Fellegvárban epizódok forgatókönyvét írta. Még nem tudni, hogy hol nézhetjük majd, de a Deadline információ szerint a legtöbb streaming cég komoly érdeklődést mutat a projekt iránt.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk