Anna hercegnő

Anna hercegnő kórházban van, miután kisebb fejsérüléseket és agyrázkódást szenvedett. Minden bizonnyal egy ló rúgta meg birtokán, a Gatcombe Parkban, írja az Independent.


A 73 éves, volt olimpikon brit királyi hercegnőt vasárnap esti sétája közben, gloucestershire-i birtokán érte a szerencsétlen baleset. A mentők kiérkezése és a helyszíni orvosi ellátás után Annát a bristoli Southmead kórházba szállították további vizsgálatok és megfigyelés céljából.

Férje, Timothy Laurence ellentengernagy folyamatosan Anna mellett van.

A Buckingham-palota közleményt adott ki az esetről:

A királyi hercegnő kisebb sérüléseket és agyrázkódást szenvedett a Gatcombe Park birtokon tegnap este történt incidens következtében. Ő királyi felsége elővigyázatosságból a bristoli Southmead kórházban marad megfigyelésre, és várhatóan gyorsan és teljes mértékben felépül.
Anna hercegn\u0151 egy lovon

Anna hercegnő gyakorlott lovas hírében áll

Fotó: Shutterstock

A palota közlése szerint III. Károly királyt folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről, aki a teljes család nevében mély szeretetét és jókívánságait küldte a mielőbbi gyógyuláshoz.

Bár a sérülések pontos okát egyelőre nem erősítették meg, a hercegnő orvosi csapata szerint azokat minden bizonnyal egy ló okozhatta a lábával vagy a fejével.

Anna hercegnő a baleset miatt több hivatalos programot is kénytelen kihagyni a héten –Japán delegációjának londoni köszöntése mellett egy kanadai látogatásról is le kell mondania orvosai tanácsára.

A figyelmetekbe ajánljuk