Anna királynő 2023 júniusában
Fotó: Getty Images

Anna hercegnő szerint ez okozza a legnagyobb kihívást Katalinéknak

Augusztus 15-én töltötte be 73. életévét Anna hercegnő, III. Károly egyetlen lánytestvére. A születésnap alkalmából pedig a sajtó összeszedett néhány, az évek során tett izgalmas nyilatkozatát. Az egyik ilyenben Katalin hercegné generációjáról mondott érdekes gondolatokat.



A Marie Claire azt a 2020-ban készül exkluzív interjút idézi fel Anna hercegnővel kapcsolatban, amelyet az Anne: The Princess Royal at 70 című dokumentumfilmjéhez forgattak. Ebben az interjúban elismerte, hogy bár a királyi élet mindig nehezebb a család fiatal tagjai számára, most különösen nehéz – egy mindenkit, de a királyi családot még érzékenyebben érintő tényező– a közösségi média miatt Vilmos herceg és Katalin hercegné számára.

Anna hercegn\u0151

Fotó: Getty Images

A nyomás, ami a család fiatalabb tagjaira nehezedik, mindig rosszabb. Az én időmben még nem volt közösségi média, ez valószínűleg még jobban megnehezítette mára a dolgokat

– fejtette ki véleményét Vilmos és Katalin családjának helyzetéről.

Ez is érdekes lehet számodra: Történelmet írt II. Erzsébet királynő egyetlen lánya, Anna hercegnő

Az online technológiával kapcsolatban lenni egy dolog, de a közösségi média nem egészen ugyanaz. Tudom, mi az a Twitter, de a közelébe sem mennék, akkor sem, ha fizetnének érte

– folytatta a hercegnő.

Mindeközben a hercegnő számára sajnos ez már egy kevésbé örömteli születésnap, hiszen ez az első, mióta édesanyja, a néhai II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberben elhunyt. Szerencsére azonban sok családtagja van, akik támogatják őt, köztük a férje, a gyermekei és öt unokája.

Ezt is olvasd el! Anna hercegnő 3 szóval intézte el a rá támadó fegyveres merénylőt

A brit királyi család hivatalos Instagram-oldalán a fenti képpel köszöntötték Anna hercegnőt.

A figyelmetekbe ajánljuk