III. Károly és felesége, Kamilla
Fotó: James Glossop - WPA Pool/Getty Images

A királyi család egyik tagja kifejtette véleményét Károly és Kamilla kapcsolatáról

A BBC december 26-án bemutatott új dokumentumfilmjében III. Károly király első trónon töltött évét követhetjük végig. A megszólalók között ott van az uralkodó húga, Anna hercegnő is, aki most először beszélt nyíltan sógornője, Kamilla királyné viselkedéséről.


Bár a királyi család általában hajlamos hallgatni emberi kapcsolataik személyes részleteiről, időnként mégis betekintést engednek a zárt ajtók mögötti mindennapokba. A most megjelent BBC-dokumentumfilm is számos, eddig nem látott kulisszatitkot hordoz magában.

Ez is érdekelhet: Kínos részleteket szellőztettek meg Károly király furcsa szokásaival kapcsolatban

Ezek közé tartozik Anna hercegnő véleménye is, amikor a királyi pár női tagjáról elismerően nyilatkozott:

Már régóta ismerem Kamillát. Hamar megértette, hogy mi is az ő szerepe a családunkban, és jól tudja azt is, mennyire fontos Károlynak.

Majd azt is kihangsúlyozta:

Kamilla a király sziklája, és ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Ő olyan valaki, aki teljesen hűséges, és nem olyan, akinek hatalmas hullámvölgyei lennének.

Ezt is olvasd el! Szakértők szerint Károly király valójában ezt mondta Kamillának a Buckingham-palota erkélyén

A hercegnő hozzátette azt is, hogy Kamilla támogató viselkedése azért is nagy erény, mert bár sok mindenben különböznek Károllyal, mégis ragyogóan működik a házasságuk. Ez pedig csakis annak köszönhető, hogy kiegészítik egymást.

A BBC szerint a műsor nagyszerű, megható és humoros pillanatokat tartalmaz, amelyek egyedülálló perspektívát nyújtanak a monarchia történetének új korszakába.

Simon Young, a BBC történelmi dokumentumfilmekért felelős vezetője így nyilatkozott a műsorról:

Ennek a történetnek a középpontjában egy férfi áll, aki elvállalja azt a munkát, amely mindig is várt rá. Mindenki tudni akarja, hogyan áll hozzá ehhez a kihíváshoz.

A figyelmetekbe ajánljuk