Anna hercegnő
Fotó: Getty Images

Anna hercegnő előre megjósolta, hogy Meghan bajt fog hozni rájuk

Anna hercegnő már az első találkozásukkor tudta, hogy nem Meghan Markle lesz a család szeme fénye.


Egy királyi szakértő nemrégiben érdekes részleteket osztott meg Meghan Markle és Anna hercegnő első találkozásáról – írja a The Sun.

Neil Sean szerint az első közös meeting meglehetősen hűvösre sikeredett, mivel Anna kerek perec megmondta Harry barátnőjének, hogy a királyi élet egyáltalán nem a csillogásról és a hírnévről, hanem a kemény munkáról szól. A beszámolók szerint Meghan elképedve távozott a beszélgetésről.

Ez is érdekelhet: Anna hercegnő 3 szóval intézte el a rá támadó fegyveres merénylőt

Ő [Anna] végtelen mennyiségű kötelezettséget vállal. Megjelenik, elvégzi a munkáját, és nem keresi a rivaldafényt. A hercegnő rámutatott, hogy ez nem egy magától működő monarchia, ez egy munka, időben megjelensz, utánajársz a dolgaidnak, és elvégzed a kötelességedet

– mondta Sean.

Sőt, a szakértő információi szerint Anna a belső köreinek már akkor arról beszélt, hogy biztos benne, hogy Meghan nem lesz sokáig tagja a családnak.

A hercegnő esetében érdemes kiemelni azt, hogy valóban nagyon komolyan veszi a kötelességeit, és messze ő a legaktívabb királyi családtag.

A hivatalos statisztikák szerint például 2022-ben ő gyűjtötte be a legtöbb királyi megbízatást, 214 munkaeseményt vállalt. Ugyanezen a listán Károly király 181-gyel a második, Vilmos herceg 126-tal az ötödik, Katalin hercegné pedig 90-el a kilencedik.


A figyelmetekbe ajánljuk