michael myers

Halloween Kills

A Halloween Kills ott folytatja, ahol az előző abbahagyta

Megérkezett az októberben érkező Halloween Kills első előzetese, amiben Jamie Lee Curtis ismét felveszi a harcot Michael Myers ellen.


A Halloween-franchise megélt számtalan folytatást és még egy remake-et is folytatással, de többségében olyannyira nem hozta egyik sem az eredeti színvonalát, hogy nem sok jóban reménykedhettek a rajongók. De aztán jött David Gordon Green, aki úgy döntött, hogy szimplán csak ignorálja a korábbi folytatásokat és mindent, ami azokban történt, helyette direkt folytatással rebootolta a szériát az eredetihez.

Producerként és zeneszerzőként pedig megnyerte hozzá magát, a Halloween alkotóját, John Carpentert is, továbbá Jamie Lee Curtis is visszatért a főszerepben. A végeredmény pedig annyira meggyőző lett, hogy a teljes alkotógárda rögtön alá is írt még két folytatásra Halloween Kills és Halloween Ends címmel.

Előbbi októberben jön, pont időben Halloweenre, és most megérkezett az első előzetese is, ami onnan veszi fel a fonalat, ahol az előző abbahagyta. Carpenter egy interjúban korábban arról beszélt, hogy a forgatókönyvet olvasva nagyon véres és durva filmre számíthatunk, az előzetes alapján pedig kaphatunk némi ízelítőt, hogy mire is számíthatunk. A tervek szerint pedig jövőre a trilógia befejezését is nézhetjük majd.


A figyelmetekbe ajánljuk