Visszatér a főszerepre Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy is!


Folytatást kap az 1993-as, az évek során kultikussá váló Hókusz pókusz halloweeni boszorkányfilm. Ráadásul visszatér az eredeti három főszereplője, Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy is, jelentette be a Disney. Továbbá ha minden jól megy, akkor jövő ősszel, Halloween idején akár már nézhetjük is.

Az eredetit az a Kenny Ortega rendezte, aki később aztán a High School Musical-filmeket is, de ő nem tér vissza a második részre. Adam Shankman, a Séta a múltba rendezője volt kinézve a helyére, de ő éppen elfoglalt a Bűbáj folytatásával, úgyhogy csak producerként tud részt venni a projektben. A második részt végül Anne Fletcher, a 27 idegen igen és a Nász-ajánlat rendezője készíti.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk