Ilyen a rocksztárok élete a divatház új kampánya szerint.


Alessandro Michele, a Gucci új kreatív vezetőjének kampányában új, szokatlan formáit akarta bemutatni az eleganciának, ehhez pedig szakmája négy excentrikus sztárját találta meg. A kamera mögött Harmony Korine, a filmfesztiválok fenegyereke volt, aki olyan hírhedt filmeket rendezett, mint a Gummo, vagy éppen a Spring Breakers, illetve ő írta a Kölykök című botrányfilm forgatókönyvét is. De neki köszönhetjük Rihanna Needed Me videóját is többek között.

A kamera előtt pedig Iggy Pop és papagája, Biggy Pop fogadja egy előző század közepi fényűző házban a Rolls-Royce-szal érkező két rappert, A$AP Rocky-t és a botrányos trollkodásairól is elhíresült Tyler, The Creatort. A kisfilm címe Life of a Rockstar, vagyis Egy rocksztár élete. Nagyjából így képzeli el egy napjukat együtt Korine.

Ami a videóból is átjön, hogy a résztvevők kifejezetten jól érezték magukat a forgatáson.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk