glow

Berendelték, majd elkaszálták a Glow 4. évadát

Mégsem fogják tudni rendesen befejezni a sorozatot az alkotók.A Netflix még tavaly augusztusban bejelentette, hogy érkezni fog a Glow negyedik, egyben utolsó évada. Ez bár szomorú volt a rajongóknak, mégis megnyugtató, hogy az alkotók rendesen lezárhatják a történetet, tudván, hogy ez lesz a női pankrátoros sorozat utolsó évada. A koronavírus-járványnak köszönhetően a streaming-szolgáltató most mégis meggondolta magát:

nem kapjuk meg azt a bizonyos lezáró évadot, ami azt jelenti, hogy a harmadik évaddal véget is ért a széria.

A sorozat olyannyira a koronavírus-járvány (újabb) áldozata, hogy a negyedik évad munkálatait annak ellenére állították le, hogy már legalább harmadik hete forgatták a színészek által posztolt képek alapján. Az első epizód már el is készült, a másodiknak pedig elkezdődtek az előkészületei.

A Deadline értesülései szerint a vírus miatt szimplán túl nagyok lettek volna a sorozat költségei a nagy stáb és az ilyen szempontból nem biztonságos pankrátor jelenetek miatt, ráadásul csak két és fél évvel az előző után tudott volna debütálni a befejező évad leghamarabb. A cég meg úgy érezte, hogy nem éri meg annyit elkölteni egy sorozatra, mivel amire ki tud jönni az évad, addigra lehet már nem fog annyi embert érdekelni. Egyébként a stábnak kifizették a teljes, meg nem valósult évad gázsiját, így gyakorlatilag a kaszával senki nem veszített, csak a Netflix.

A figyelmetekbe ajánljuk