Most tanulsz főzni? Négy kiváló főzős csatorna, ami segíthet!

Most tanulsz főzni? Négy kiváló főzős csatorna, ami segíthet!

Lista a világháló néhány hasznos és remek főzős csatornáiról.


Babish Culinary Universe

Andrew Rea, azaz Babish azért hozta létre csatornáját, hogy tévéműsorokból és filmekből származó ételeket rekonstruáljon. Rea leginkább olyan ikonikus ételek újrateremtéséről ismert, mint a Spongyabob legendás herkentyűburger vagy a koreai Ram-Don az Élősködőkből, de klasszikus receptekkel és a konyhai alapismereti tanácsokkal is segít a nézőknek.

Bon Appetit

A több mint 5,8 millió YouTube-feliratkozóval rendelkező Bon Appetit kiváló tartalmakat tartogat neked. Találhatsz néhány olyan hétköznapi ételt, amit könnyen elkészíthetsz, s elmagyarázza a legalapvetőbb ételek elkészítését. Emellett megtanít néhány konyhai dologra is, mint például a kés élezése.

Essen Rezepte

Habár ez egy német csatorna, ne ess pánikba ugyanis van hozzá magyar felirat, ami szinte nem is szükséges, hiszen az Essen Rezepte videó annyira jól pontról pontra megmutatja az étel elkészítésének menetét. Ínycsiklandó pofon egyszerű recepteket mutatnak meg, teljesen hétköznapi alapanyagból.

Tabitha Brown

A vegánok számára Tabitha Brown az egyik csatorna, amit érdemes megnézni. Fantasztikus recepteket tanulhattok, és kiváló van érzéke ahhoz, hogy mindent iszonyatosan étvágygerjesztőnek mutasson be.

A figyelmetekbe ajánljuk