Ha meg akarjuk nézni VI. Ramszesz sírját, többé már fel sem kell kelnünk a fotelünkből. Akár telefonnal is bebarangolhatjuk a sírkamráját, hála az egyiptomi turizmusért felelős minisztériumnak.


A koronavírus-járvány természetesen a turizmusnak is betett, így sok nagy múzeum is ideiglenegesen bezárta kapuit szerte a világban akarantén vagy a beutazási tilalmak miatt miatt.

Szerencsére a modern technológia segítségével ma már sok ehhez hasoló akadály áthidalható. Az egyiptomi turisztikai minisztérium úgy döntött, hogy virtuálisan bejárhatóvá teszi VI. Ramszesz fáraó sírját, spórolva nekünk egy repülőjegyet.

A Királyok völgyének egyik legnagyobb látványosságát, az időszámításunk előtt 1137-ban meghalt fáraó sírját most ide kattintva járhatjuk be. VI. Ramszesz sírja Tutanhamon sírjához nagyon közel található, szóval drukkolhatuk, hogy hamarosan azt is online látogathatóvá tegyék.

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk