ősz hajú és szakállú szemüveges férfi kávét iszik és tabletet ipadet olvas egy kávózóban egy asztalnál körülötte növények
ínyenc trendek toplista legolvasottabb cikkek legolvasottabb legolvasottabb cikk legnépszerűbb legnépszerűbb cikk legnépszerűbb cikkek népszerű cikkek jó cikkek legjobb legjobb cikk legjobb cikkek karácsony karácsonyi hónap év utolsó hónapja utolsó hónap december 2020 december 2020 decembere december legjobb cikkei 2020 december legjobb cikkei az idei év legjobb cikkei 2020 legjobb cikkei stranger things winona ryder joyce stranger things joyce san francisco luxusvilla luxus ház luxus ingatlan luxus gazdag villa álomház álomvilla cow hollow viktoriánus ingatlan viktoriánus villa viktoriánus ingatlan viktoriánus ház maszk maszkviselés maszkhasználat maszk divat divat divatirányzat trend maszk trend maszk trendek maszkhordás stílus kiegészítő maszk kiegészítő divatipar földönkívüli földönkívüliek alien idegenek űrbéli idegenek űrlények léteznek űrlények létezése bizonyíték űrlények létezésére bizonyíték bizonyíték az űrlények létezésére curiosity marsjáró barry digregorio nasa titok nasa titok amerikai űrkutatási hivatal amerikai űrhivatal amerikai űrügynökség űrügynökség mars bolygó idegen életforma étel ételek nyers ételek nyers ételek fogyasztása krumpli mérgező ételek mérgező mérgező ételek nyersen mérgező nyers ételek táplálkozás helyes táplálkozás egészséges életmód egészséges táplálkozás egészség legragaszkodóbb kutya legragaszkodóbb legragaszkodóbb kutyafajta kutya kutyák kutyafajta kutyafajták hűséges kutyák odaadó kutyák legbarátságosabb kutya legbarátságosabb kutyák barátságos kutya barátságos kutyák csau csau labrador magyar vizsla vizsla cikk cikkek hamu és gyémánt hamu és gyémánt magazin hamuesgyemant.hu

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben bemutatjuk az indulásunk óta eltelt időszak legolvasottabb cikkeit. Tegnap a novemberi toplistát olvashattátok, most pedig az év utolsó hónapjának legjobb irományait tekinthetitek meg újra.


5. Közel másfél milliárd forintért árulja álomotthonát a Stranger Things sztárja

Huszonöt évvel ezelőtt mai árfolyamon számolva nagyjából 386 millió forintért vásárolta a San Franciscói Golden Gate hídra néző viktoriánus stílusban épült házát Winona Ryder. A Stranger Things Joyce-ja most közel másfél milliárd forintért kíván megválni az ingatlantól.

Az 1902-ben épült három szintes, három hálós, és három fürdőszobás luxusvilla a nyugat-amerikai metropolisz egyik legfelkapottabb negyedében, a Cow Hollow városrészen található.

Ha részletesebben is kíváncsi vagy a házra, és megtekintenéd az arról készült fotókat, ide kattintva megteheted.

4. Betört a divatba: így hordhatjuk a maszkot a jövőben

Ma már mindannyiunk életének elengedhetetlen kelléke a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön, néhol pedig a közterületeken is kötelezővé tett maszk. Ezt a divatipar is hamar belátta, kezdeti próbálkozásaikhoz képest mára teret nyertek a különféle arcot eltakaró dizájntermékek.

Csak úgy, mint a ruhák esetében, az emberek elkezdték keresni a személyiségükhöz leginkább passzoló maszkokat, valamint olyan alternatívákat, amelyek amellett, hogy megfelelnek a szabályozásoknak, remek kiegészítőként funkcionálnak az éppen aktuális ruházatukhoz, táskájukhoz, cipőjükhöz.

Eredeti cikkünkben három olyan variációval is találkozhatsz, amely a maszkviselést kötelező rosszból az önkifejezés egy formájává varázsolta.

3. Földönkívüliek létezésére találhatott bizonyítékot egy brit asztrobiológus

Barry DiGregorio egy, a Curiosity nevű marsjáró által készített kép alapján azt feltételezi, a NASA próbálja eltitkolni az alienek létezését a nyilvánosság előtt.

Az amerikai űrügynökség marsjárója a Gale-kráterben készített néhány fotót, amelyek segítségével megállapítható, hogy mikor tűnt el a Marsról a víz. DiGregorio szerint élőlények megkövült nyomait őrző fosszíliák fedezhetők fel a felvételeken.

Az asztrobiológussal készített riportot a szóban forgó felvétellel ide kattintva találod.

2. Ezt az öt ételt sose fogyaszd nyersen!

Sok olyan étel van, amelyet nyersen, főve, vagy sütve is elfogyasztunk, mégis, néhány feldolgozatlan fogás esetében fokozottan figyelnünk kell arra, hogy megfelelően hőkezeljük azokat.

A cikk nem véletlenül lett dobogós, hiszen mára egyre több ember számára fontos az egészséges táplálkozás. Különböző zöldségek, a tojás és a marhahús például mind olyan ételek, melyeket szívesen fogyasztunk nyers formában is. Rajtuk kívül pedig számos olyan táplálék van, amelyről azt hisszük, feldolgozatlan formában is megehetjük, a valóságban azonban több is mérgező lehet.

Hogy megtudd, melyek ezek, olvasd el eredeti cikkünket itt!

1. Ők az öt legragaszkodóbb kutyafajta

A dobogó első fokán kis kedvenceink végeztek. A kutyusokról és a macskákról szóló cikkek mindig népszerűek, ez mégis kitűnt a többi közül. Bár az ölelgetni való Csau Csau már önmagában is megragadja a figyelmet, a feldolgozott téma sem elhanyagolható, hiszen a legtöbb gazdi olyan négylábú társat keres, amelyhez odabújhat, és érezheti a kettejük közötti köteléket.

A leendő kutyatartók megsegítésére összeszedtük azt az öt kutyafajtát, amelyek a leginkább ragaszkodnak gazdájukhoz, és teljes odaadással élik le életüket embertársuk mellett.

Ha kíváncsi vagy, melyik ez az öt kutyafajta és miért, kattints ide, és olvasd el korábbi cikkünket.

A figyelmetekbe ajánljuk