ősz szakállas férfi szemüvegben tabletet ipadet olvas kávéval a kezében egy kávézóban növényekkel körülötte egy asztalnál
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben bemutatjuk az indulásunk óta eltelt időszak legolvasottabb cikkeit. Karácsonykor a májusi toplistát olvashattátok, most pedig az indulásunkat követő második hónap legjobb irományait tekinthetitek meg.

5. 3+1 Házilag elkészíthető, természetes szúnyogriasztó

Pixabay / mikadago

A nyár egyik legolvasottabb cikke nem véletlenül a szúnyogok elűzéséről szólt. A vérszívó rovarok minden évben nem kis bosszúságot okoznak az embereknek, főleg, mióta az irtásukat is más módon végzik, mi több, idén később is indult az eljárás mint általában.

Így hát három olyan tippet osztottunk meg olvasóinkkal, amelyek segítségével házi praktikákkal vehetjük fel a harcot a szúnyogokkal.

Ha jövőre is elmentenéd a cikket, ide kattintva megteheted.

4. Ilyen házakban fogunk élni a Marson

A globális felmelegedés és a túlnépesedés miatt számtalan cég dolgozik azon, hogy kolonizáljuk a Marsot. Az Amazon azt próbálja kitalálni, hogyan tudunk egyszerre minél több embert vinni a bolygóra, közben a SpaceX egy olyan rakétát készít, amely akár fél év alatt is el tud oda jutni.

Az AI SpaceFactory nevű, 3D nyomtatással foglalkozó vállalat egy tojásházat álmodott meg, amelyben nem csak az alapvető helyiségek mint a konyha, háló- és fürdőszobák, de egy edzőterem is helyet kapott. A házak ellenállnak a bolygó atmoszférájának, és 30 óra alatt el lehet készíteni azokat 3D nyomtatással.

Ha kíváncsi vagy az építményekre, ide kattintva többet is megtudhatsz.

3. Ezzel az 5 filmmel felkészültebbek leszünk a járványokra

Ha járvány témájú filmet szeretnénk nézni, akkor nemcsak nagy a merítés, de nagyon sokszínű is. Júliusi cikkünkben öt olyan alkotást ajánlottunk, amelyek között a fantasy-horrortól kezdve a realista thrillerig mindenfélét találunk.

A sor elején az 1995-ös Vírus című film állt, azt a 2009-es Víruscsapda, majd a 2010-es Fekete halál követte.

Ha kíváncsi vagy a további két filmre is, kattints ide, és nézd meg az előzetesüket.

2. Már leforgott a Csókfülke 3, itt az első előzetese!

Netflix

Hazánkban több hétig a Netflix toplistája élén állt a Csókfülke című, főként tinédzsereknek szóló romantikus vígjáték, majd azt követően a film második része is. A harmadik epizódot az azt megelőzővel egyidejűleg forgatták, a streaming szolgáltató pedig üzleti szempontból nagyon találóan ketté szedte a filmet, hogy aztán lehúzhasson róla még egy bőrt.

A Csókfülke 3 előzetesét július végén, nem sokkal a második rész bemutatása után tették közzé, majd mi is elhoztuk azt olvasóinknak.

A 2021-ben debütáló film ajánlóját ismét megtekinthetitek az eredeti cikkünkben.

1. Íme a 10 legjobb sorozat 2020 első feléből

Better Call SaulNetflix

Július-Augusztus legolvasottabb cikke a májusi hónaphoz hasonlóan ismét sorozatokról szólt. Ezúttal nem kizárólag egy témában állítottunk fel toplistát, hanem a Hollywood Reporter filmkritikusai szerinti legjobb sorozatokat mutattuk be az idei év első feléből.

A ranglistán helyet kapott a Jobb idők, a Brockmire, valamint a Diane védelmében.

A maradék hét helyezettet, illetve a filmek rövid leírását és előzeteseit ide kattintva megtekinthetitek.

A figyelmetekbe ajánljuk