Három év kihagyás után, júniusban tért vissza az elmúlt évek egyik legjobb thriller sorozata, a The Alienist.

A széria eredetileg az amerikai TNT-csatorna produktuma, így először ott adták le a részben Magyarországon forgatott sorozatot, legnagyobb boldogságunkra viszont október 23-tól már Netflixen is elérhető lesz a Dakota Fanning, Luke Evans és Daniel Brühl nevével fémjelzett széria.

Az első évad során egy sorozatgyilkosság történetét ismerhettük meg, ami a következő szezonhoz készített előzetes alapján a második évadra sem változik meg. A középpontban ismét egy gyermekrabló áll majd, aki annyira ügyesen manipulálja maga körül a szálakat, hogy végül nem is rá, hanem a senki által nem irigyelt helyzetbe került szülőkre koncentrálnak a nyomozók és a város lakói.


Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk