business man

A koronavírus miatt megváltozott mindennapok természetesen a vállalkozónak is egyre nehezebben kalkulálhatóak. A befektetők hasonló, de mégis másféle kihívásokkal küzdenek, tanulva azt, hogyan jósolhatjuk meg az üzletünk sikerét olyan időkben, amikor csak a bizonytalanságban lehetünk igazán biztosak. És mégis, minden pillanatban, bőséges lehetőségekkel vagyunk körülvéve.


\u00e9p\u00fcletek business buildings

unsplash/Sean Pollock

Néhány üzletember megosztotta velünk gondolatait, hogyan készíthetjük fel a portfóliónkat a következő évtizedre.

1. Rudy Medina, Next Space Development alapítója

Rudy topbefektető ingatlan területen. A pandémia időszaka számára is új kihívásokat tartogatott. Azt tapasztalat hogy az emberek lakhatási preferenciái nagyban megváltoztak a koronavírus miatt. Ezek az életmódbeli változások magukban foglalják a magánélet helyszíneit, a háziállatok számára fenntartott helyeket a lakóterületen kívül, valamint a város vagy a környék szabadidős tevékenységeinek környékét. Tehát teljesen másképp kell gondolkozniuk az életterek tekintetében mint korábban.

2. Salvatore Buscemi, Dandrew Capital Partners igazgatója

Buscemi szintén ingatlanban utazik, és a kockázati menedzsment a területe, aminek különösen nagy jelentősége van most. Tanácsa a kockázat mérséklésében gyökerezik: úgy érzi, komoly kutatásokat és széleskörű tapasztalat révén lehet „védekező játékot" képviselni játszani, mely valódi biztonságot jelenthet az előttünk álló időszakban.

3. Mary Meeker, Bond Capital tanácsadó

A Mary Meeker és a Bond Capital csak 2019-ben 1,25 milliárd dollár tőkekötelezettséget gyűjtött össze, és Meeker maga is korai befektető volt olyan gyors növekedésű startupokban, mint az Instacart Square, AirBNB és más üstökösök között. Ami kiemelkedik Meeker éleslátásában, az az éves "Internet Trends" jelentése, amely minden tavasszal megjelenik. A puszta kutatás és a potenciális internetes trendekre való odafigyelés döntő jelentőségű volt Meeker befektetési döntéshozatali képességeiben való elmélyülés szempontjából.

„Ha kétségei vannak, kutasson többet, és kutasson olyan médiumokon keresztül, amelyeken mások esetleg nem gondolnak elsőre"

javasolja Mary Maeeker.

Más vezetők további tippeit elolvashatja a Forbes cikkében.

A figyelmetekbe ajánljuk