Új lemezének köszönhetően ugyanannyi ideig volt listavezető összesen karrierje során eddig, mint a pop királya. Na de ki tartja a rekordot?


Taylor Swift tavaly két albumot is kiadott, mindkettőt anélkül, hogy jó előre bejelentette volna, gyakorlatilag meglepetésként kidobva őket. Az előző év végén megjelent Evermore megjelenését követően két hétig vezette a legfontosabb amerikai lemezlistát, a Billboard 200-t, majd második helyre csúszott Playboi Carti Whole Lotta Redje miatt. Később viszont visszatért az elsőhelyre, az elmúlt három hetet például végig vezette.

www.youtube.com

Playboi Carti ft. Kid Cudi - M3tamorphosis (Official Video)

Ezzel egyébként Swift beérte Michael Jacksont egy bizonyos örökranglistán. Legújabb első helyezésével ugyanis eddig a 8, a Billboard 200-at vezető lemeze összesen 51 hetet töltöttek az első helyen az Egyesült Államok leghallgatottabb lemezeként azon a héten.

www.youtube.com

Taylor Swift - willow (Official Music Video)

A legtöbb ideig egyébként a The Beatles vezette összesen a lemezlistát valaha, 132 héten volt valamelyik albumuk első összesen, amit nem lesz könnyű beérnie Swiftnek, vagy bárkinek. A második helyezett Elvis Presley ugyanis alaposan lemaradva, 67 héttel szerepel a dobogó második fokán. Ez után jön Garth Brooks 52 héttel, akit Swift beérhet következő héten, az énekesnőt és Jackot pedig Whitney Houston és a The Kingston Trio követi 46 héttel.

(Forrás: Billboard)