A folklore történelmet írt, az evermore viszont máris folytatja egy újabb rekorddal.


Taylor Swift idén teljesen váratlanul bejelentette a megjelenését megelőző napon, hogy jön az új albuma, a rajongóinak gyakorlatilag meglepődni sem volt idejük. Aztán pár hónappal később nemrég megismételte ugyanezt a folklore testvérlemezével, az evermore-ral. Az albumduó első fele halmozta a rekordokat. A lemez és egy kislemez is a listák élén nyitott, amire nem volt még példa, aztán olyan legendák rekordjait döntötte meg, mint Whitney Houston, a The Beatles, vagy éppen Elvis Presley.

Az evermore is rögtön rekorddal nyitott, mivel szintén a legfontosabb amerikai slágerlista, a Billboard 200 első helyén debütált első hétvégéjén, akárcsak a folklore. Még sose telt el ilyen rövid idő egy előadó két listavezető lemeze között. Az új rekord 4 hónap és 18 nap. De ez még nem minden, ugyanis előző anyaga még mindig a toplista harmadik helyén van, 1963 óta pedig nem volt rá példa, hogy egy női előadó 2 lemezzel is dobogós legyen, számolt be róla a Consequence of Sound.


Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk