taylor swift
Még sose vesztett a Corinthias meccset közvetlenül azelőtt és azután, hogy Taylor Swift új albumot adott ki.Egészen furcsa okból rajonganak Taylor Swiftért brazil futballszurkolók. Ő ugyanis a nem hivatalos kabalája a brazil élvonalban játszó Corinthiasnak. A csapat szurkolóinak ugyanis feltűnt, hogy még soha nem vesztettek el egyetlen meccset sem az előtt és azt követően, hogy kijött az énekesnő egy újabb albuma. Ez a hagyomány pedig 2006 óta, Swift első lemeze óta folyamatosan tart. Éppen ezért extrán hálásak voltak neki, hogy idén két albummal is meglepte rajongóit.

Legutóbbi, evermore című új anyaga megjelenésének természetesen a pályán is meglett az eredménye. A megjelenését megelőző meccsen 0-0-t játszott a brazil csapat a Fortaleza ellen, majd egy góllal verték a Sao Paulot, valószínűleg a popsztár új, folkosabb dalait dúdolva közben magukban a meccs mámorában. Szóval ha valakik ugyanannyira várják egy újabb Taylor Swift-lemez megjelenését a rajongói mellett, azok egészen biztosan a Corinthias futballcsapat szurkolói.

Egyébként van ám a klubnak egy inverz kabalája is, hívja fel rá a figyelmet a Guardian. Valahogy ugyanis sose megy a játék a braziloknak, ha Paul McCartney újabb anyagot ad ki. Eddig még egyetlen meccset sem nyertek előtte vagy utána, szóval nem érdemes jóra számítani a sportegyesület következő meccsén. A legenda ugyanis lezárta a hétvégén 50 éve indult lemeztrilógiáját.

A figyelmetekbe ajánljuk