Fotó: Hamu és Gyémánt / Galgóczi Németh Kristóf

​Napindító gondolat – 09.30.

Mi lenne a világgal művészet nélkül? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális élet hat meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Winkler Nóra a képzőművészeti alkotások és a múzeumok fontosságáról mesélt nekünk.


Hogyan hozható közelebb az emberekhez a művészet?

Hamu és Gyémánt

Nehéz helyzetekben mentsvár, ötlethiány esetén inspiráció, máskor pedig felszabadult szórakozás – a művészet számtalan funkciót képes betölteni attól függően, hogy mikor melyikre van éppen szükségünk. Jelentőségéről, jelenlegi helyzetéről, kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk Frenák Pállal, Winkler Nórával, Till Attilával, Cserna-Szabó Andrással, Harcsa Veronikával és Ónodi Eszterrel. Az interjúkat a legújabb Hamu és Gyémántban találod.

A teljes interjú Winkler Nórával a Hamu és Gyémánt aktuális számában!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Eifert János

Egész éves programsorozat indul a Pilinszky századik évfordulója alkalmából

Pilinszky János születésének századik évfordulója alkalmából egész éven át tartó programsorozat veszi kezdetét a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) és Juhász Anna szervezésében.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk