Harcsa Veronika énekesnő egy faág mögött, színes ruhában

Mi lenne a világgal művészet nélkül? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális élet hat meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Harcsa Veronika egyik kedvenc szállóigéjét osztotta meg velünk.


A művészet célja

Hamu és Gyémánt

Nehéz helyzetekben mentsvár, ötlethiány esetén inspiráció, máskor pedig felszabadult szórakozás – a művészet számtalan funkciót képes betölteni attól függően, hogy mikor melyikre van éppen szükségünk. Jelentőségéről, jelenlegi helyzetéről, kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk Frenák Pállal, Winkler Nórával, Till Attilával, Cserna-Szabó Andrással, Harcsa Veronikával és Ónodi Eszterrel. Az interjúkat a legújabb Hamu és Gyémántban találod.

Harcsa Veronikával a magazinba készülő hosszabb interjú mellett egy villáminterjút is készítettünk, amit ide kattintva olvashatsz el.

Interjúk a kulturális élet szereplőivel a művészet jelentőségéről a legújabb Hamu és Gyémántban!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk