Ingyenes lesz a részvétel a kincsvadászaton, ahol elrejtett művészeti alkotásokat kell megtalálni. Aki talál valamit, az ingyen viheti azt haza.Októner 24-től 48 órán keresztül értékes művészeti alkotásokra vadászhatnak a párizsiak, a Grand Palais-ban, ugyanis kincsvadászatot rendeznek. Emmanuel Perrotinban még hét évvel ezelőtt született meg az eseménynek az ötlete, már akkor megkérdezte, hogy mennyiért lehet kibérelni a Gran Palais-t. Most végre sikerült neki, így felajánlott 20 művét az ügyfeleinek, többek közt egy eredeti Takashi Murakami alkotást is.

Gyakorlatilag bárki szerezhet pár napon belül ingyen egy eredeti Murakamit otthonra. A részvétel ugyanis teljesen ingyenes, a szabály szerint pedig aki rábukkan valamelyikre a 20 elrejtett kincs közül, ingyen elviheti. Perrotinnak ez a személyes ajándéka a párizsiaknak, így fejezvén ki a szolidaritását a városiak felé az elmúlt koronavírusos nehéz időszakért – írja a Dazed.

Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk