Ha utálsz telefonon hosszú üzeneteket írni, vagy csak szeretnéd valamelyik appodat használni asztalon is Android készülékedről, akkor a My Phone legújabb frissítése abszolút neked szól!


A Microsoft egy ideje próbálja már integrálni az okostelefonokat a számítógépekkel, ennek első lépése volt a My Phone nevű app. Ennek révén bármikor könnyen hozzáférhettünk a telefonon tárolt fotóinkhoz számítógépen keresztül is, simán használva onnan bármihez asztalon, amihez szükségünk van.

Most a MyPhone egy frissítése lehetővé fogja tenni azt is, hogy az Android készülékünk appjait is használhassuk a számítógépünkön keresztül a telefonunkról. Sőt akár ki is tűzhetjük a tálcára az appok ikonjait – számol be róla a Verge.

Az új funkciókat egyelőre még csak tesztelik, ráadásul csak Samsung készülékeken, de valószínűleg hamarosan megérkezik minden eszközre. Igaz, hivatalosan nem tudni még, hogy mikor.

A cég egyébként felhívta a figyelmet rá, hogy akadnak appok, amiket úgy írtak, hogy blokkolják az efféle integrációt. Így lesznek olyan alkalmazások is, amik hibásan működnek majd My Phone-on.


Friss

Az örök és elpusztíthatatlan – éljen a kotyogós kávéfőző!

A kávé világnapján hiba lenne nem megemlékezni arról a kis bajuszos figuráról, aki háztartások millióival néz farkasszemet reggelente, felemelt mutatóujja pedig félelmet nem ismerően mutatja, csak fel kell nyitni a gőzölgő alumínium tetőt, és egy újabb napot éltünk túl. A kotyogós kávéfőző több mint 90 éve hozta be a kávézás örömét a háztartásokba.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk