Ha utálsz telefonon hosszú üzeneteket írni, vagy csak szeretnéd valamelyik appodat használni asztalon is Android készülékedről, akkor a My Phone legújabb frissítése abszolút neked szól!


A Microsoft egy ideje próbálja már integrálni az okostelefonokat a számítógépekkel, ennek első lépése volt a My Phone nevű app. Ennek révén bármikor könnyen hozzáférhettünk a telefonon tárolt fotóinkhoz számítógépen keresztül is, simán használva onnan bármihez asztalon, amihez szükségünk van.

Most a MyPhone egy frissítése lehetővé fogja tenni azt is, hogy az Android készülékünk appjait is használhassuk a számítógépünkön keresztül a telefonunkról. Sőt akár ki is tűzhetjük a tálcára az appok ikonjait – számol be róla a Verge.

Az új funkciókat egyelőre még csak tesztelik, ráadásul csak Samsung készülékeken, de valószínűleg hamarosan megérkezik minden eszközre. Igaz, hivatalosan nem tudni még, hogy mikor.

A cég egyébként felhívta a figyelmet rá, hogy akadnak appok, amiket úgy írtak, hogy blokkolják az efféle integrációt. Így lesznek olyan alkalmazások is, amik hibásan működnek majd My Phone-on.


Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk