Házhoz jön a bagett

Fotó: Michelle Ziling Ou / Unsplash

Három kihagyhatatlan pékség

Akik épp nem nevelnek lisztből, vízből és különféle mikroorganizmusokból álló gyermeket – ismertebb nevén kovászt –, azoknak sem kell nélkülözniük a kiváló minőségű pékárukat, hiszen ebből akad bőségesen és garantáljuk, hogy az utolsó morzsa is el fog fogyni!


Artizán

Régóta biztos pont azok számára, akik jó minőségű kenyeret szeretnének a városban, a kardamomos csigájuk dicsérete pedig annyira evidens, hogy szinte már közhely.

Freyja

A nordic stílusú croissant-jaikhoz szerelmes dalokat tudnánk írni. Már ha tudnánk dalokat írni. Kiszállítást is vállalnak Budapest egész területén, a választékban kakaós csigát és ciabattát is találunk.

Nor/Ma

Az egykori innio csapata a tavalyi év közepétől a szintén északi vonalat képviselő pékáruival erősíti az itthoni felhozatalt,
a járvány idején pedig ők is átálltak a kiszállításra.


Friss

Környezettudatosak vagyunk, amíg nem kerül sokba

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetet kímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket – derült ki az IKEA svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk