Top 6 piac néhány kattintásnyira
Fotó: Gerry Butterfield / Unsplash

Piaci forgatagot nem, de minden földi jót már lehet házhoz rendelni!

Top 6 piac néhány kattintásnyira

Számos termelő, pékség, kereskedő kínál házhozszállítási szolgáltatást, végigmustráltuk hát a kínálatot és kiválogattuk a kedvenceinket. Ahelyett, hogy a boltokat rónánk, egyre nagyobb a választék az online fronton is, gyakorlatilag bármit beszerezhetünk úgy, hogy ki sem kell dugnunk az orrunkat a négy fal közül.


A Pancs online

A Pancs évek óta jól ismert és bevált termelőiáru-forrás főként a belvárosban élők számára, a karantén alatt azonban a vasárnapi piacos reggelijeinket felváltották a netes rendelések. A választék egészen széles, a minőség a megszokott módon szuper (elég csak Szabadfi Szabolcs és a Triffla gombabolt nevét említeni), ha pedig személyesen szeretnénk átvenni a termékeket, péntekenként az is megoldott. Rendelés itt.

Neked Terem

Nem új szereplőként törtek be az online rendelés világába, ami elképesztően széles kínálatukon meg is látszik. Rendelhetünk előre összeállított dobozokat, de magunk is kiválaszthatjuk a kosarunk tartalmát. Válogathatunk a friss zöldségek és gyümölcsök között, de tészták, tejtermékek, sőt még sous vide eljárással előkészített és konfitált húsok is elérhetőek. Szállítási területük pedig az agglomeráció egy részét is lefedi. Rendelés itt.

YouTyúk

Bérelj tyúkot! Na, nem kell megijedni (vagy éppen örülni), nem fog egyetlen kendermagos sem a nappaliban kapirgálni, weboldalukon viszont kiválaszthatjuk azt a családot, akitől hetente fog érkezni a friss és a garantáltan boldog szárnyasoktól származó tojás. Kínálatukban emellett sajtokat is találunk. Rendelés itt.

Csíz sajtműhely

Kun Anita a kiskosztümöt dobta sutba a sajtkészítésért. És milyen jól tette, hiszen nyolchónapos baracskai félkemény sajtjával számos hazai díj mellett 2019-ben bronzminősítést hozott el világ egyik legrangosabb sajtversenyén, a Mondial du Fromage-on. A felhozatalban akadnak friss és érett, natúr és fűszerezett sajtok is. Rendelés itt.

Vászolyi Sajtmanufaktúra

A 2019-ben a nemzet sajtjának választott Balaton sajt a karantén alatt házhoz gurul. Termékeiket számos étterem is felhasználta az ételeik elkészítéséhez, így a nyilvánvaló bevételkiesést ők a kiskereskedelemmel szeretnék részben pótolni. A félkemény sajtok mellett orda, joghurt és savóital is szerepel a kínálatukban, rendelést 10 ezer forint vesznek fel, 20 ezer forint felett pedig ingyenes a kiszállítás. Rendelés itt.

Groenk

A korábban nagykerként működő Groenk az éttermi rendeléseinek megcsappanását követően profilt váltott, és most a magánszemélyek számára szállít. Jelenleg zöldségek, gyümölcsök és tojás között válogathatunk, előbbi kategóriákban kifejezetten széles a választék, sőt az egyéb termékek bővülését is ígérik. Profi lévén garantált a korrekt ár és a kiváló szolgáltatás, valamint a körülményekhez képest vett gyorsaság. Rendelés itt.


A figyelmetekbe ajánljuk