A Tsuchiya Kaban japán márka bemutatta azt az egyedi készítésű táskát, amelyben könnyen elhelyezhetünk akár egy nagyobb görögdinnyét is. Hogy mi másra jó még? Nagyon semmire.


Játékos

luxust\u00e1ska

Tsuchiya Kaban

A közelmúltban került bemutatásra az a luxus bőrtáska, amelynek kifejezetten az a célja, hogy görögdinnyét cipeljünk benne. A Tsuchiya Kaban elképzelése az volt, hogy a tervezők készítsenek minél játékosabb és találékonyabb tárgyakat a projekt keretei között. Így született meg a nem túl hétköznapi dinnyeszállító táska.

Szakácsból tervező 

luxust\u00e1ska

Tsuchiya Kaban

A kézzel készített táska egy teljes görögdinnye súlyát képes elbírni, és a kialakítása is a gyümölcs formáját idézi. A táska tervezője Yusuke Kadoi volt, aki szakácsként dolgozott, és egyszerűen csak szereti a trópusi gyümölcsöket, ezért megtervezte a görögdinnye-hordozó batyut.

Így készült

luxust\u00e1ska

Tsuchiya Kaban

Amennyire haszontalannak tűnik, annyira nagy precizitással készült el, amelyet videón is megtekinthetünk. Az árát sajnos még nem jelentették be, így egyelőre be kell érnünk a piaci vásárlásoknál a megszokott szatyrunkkal.

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk